میوه ای با طعم هلو و آناناس

6 07 2009

Mango

انبه از ميوه هاي بسيار معطر و خوشبويي است كه طعم رسيده و تازه آن شبيه مخلوطي از طعم هاي هلو و آناناس بوده و بسيار آبدار است. ممكن است رنگ زرد آن به اندازه ميوه هاي ديگر زياد توجه ما را به خود جلب نكند ولي خواص شفابخش آن مي تواند ضامن سلامت انسان باشد. 

اين ميوه در ابتدا گس و بعد ترش مزه شده و بر اثر زياد ماندن روي درخت تدريجا شيرين مي شود. بيشترين مصرف انبه در تهيه ترشي است كه ترشي آن اشتهاآور بوده و بايد به همراه غذا سرو شود. انبه نه تنها ميوه خوشمزه اي است بلكه غني از ويتامين هاي A و C و حاوي املاح معدني پتاسيم و از همه مهم تر فسفر و آهن است. همچنين اين ميوه سرشار از آنتي اكسيدان و فيبر بوده ولي در عوض سديم آن كم است ضمن آن كه فاقد كلسترول و چربي اشباع است. نصف يك عدد انبه متوسط معادل يك واحد ميوه است و 70 كالري انرژي دارد.

خواص دارويي انبه

 انبه رسيده طبيعت گرم و انبه نارس طبيعت سرد دارد. انبه جزو ميوه هايي است كه سرشار از كارتنوئيدهاست كه در خون به ميزان قابل ملاحظه اي احتمال بروز سرطان رحم را كاهش مي دهد و دريافت منظم اين ميوه از پيشرفت مجدد اين بيماري جلوگيري مي كند.
اين ميوه مسكن عطش بوده و حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پايين مي آورد و به واسطه ويتامينA براي تقويت بينايي، پوست، غشاهاي مخاطي و بافت هاي نرم بدن بسيار موثر است.

 

انبه

انبه

از ميوه و پوست انبه ترشي و مربا تهيه مي كنند كه بسيار قابض و براي تقويت معده سودمند است و ترش آن به دفع سنگ كليه و مثانه كمك مي كند.

 

ميوه انبه در معالجه اسهال بسيار مفيد است همچنين خوشبوكننده دهان، بازكننده رنگ چهره و مقوي جسم و روح است.

انبه داراي مقدار زيادي اسيد گاليك است بنابراين دستگاه گوارش را ضدعفوني و تميز مي كند و در ضمن ادرارآور بوده و سموم بدن را دفع مي كند.   

خوردن انبه سردرد، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد و تميزكننده خون و تجديدكننده جواني و نشاط و قوه باه است. 

مغز هسته انبه ضدانگل و اسهال و استفراغ بوده و براي تسكين آسم مفيد است.
    
توجه: انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و مصرف ترش آن خصوصا با معده خالي ايجاد ناراحتي مي كند. بنابراين بهتر است آن را بعد از غذا و ترشي آن را همراه با غذا ميل كنيد. هضم انبه براي بعضي از افراد سخت است و ممكن است ايجاد خارش و دمل نمايد. در ضمن بهتر است پوست انبه را قبل از خوردن جدا كنيد زيرا بعضي افراد نسبت به آن حساسيت دارند.

آب خنک این میوه پرخاصیت میتونه در هوای گرم تابستون گزینه ی مناسبی برای نوشیدن باشه. 

انبه در ویکیپدیا : کلیک کنید

مانگو در ویکیپدیا (انگلیسی) : کلیک کنید


کارها

Information

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s




%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: